THUISZORG

EXTRA’S

Vertrouw op de professionele zorgverleners van Comfort Zorg & Welzijn

HULP BIJ HUISHOUDENEXTRA’S

Als specialistische zorgverlener willen we onze patiënten comfort en gemak bieden. We nemen zorgen graag uit handen en willen dat onze patiënten zo min mogelijk zorgen hebben. Daarom bieden we ook enkele extra diensten aan.

PERSONENALARMERING

Indien u het niet fijn vindt dat, wanneer er een noodsituatie voordoet, u niemand kunt bereiken, dan biedt onze personenalarmering uitkomst. Onze personenalarmering zorgt ervoor dat u te allen tijde in contact kunt komen met belangrijke personen die voor u klaarstaan. U hoeft alleen maar op een noodknop op een halsketting of polssierraad te drukken en u wordt direct verbonden met een alarmcentrale, waar u ook bent in huis. Comfort Zorg & Welzijn staat paraat om u te helpen. Voelt u zich bijvoorbeeld niet lekker of bent u gevallen en heeft u pijn? Dan is de personenalarmering een perfecte manier om zo snel mogelijk iemand naar u toe te laten komen die u kunt helpen.

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Ook voor ondersteuning van uw administratieve werkzaamheden kunt u vertrouwen op Comfort Zorg & Welzijn. Indien gewenst helpen wij u bij het in orde maken van uw papierwerk door te sorteren, lezen, beantwoorden en verzenden.

KLUSSEN IN HUIS

Heeft u een klus in huis, maar kunt u dit niet zelf? Ook dan staan wij voor u klaar. Dit kan van alles zijn. Is er bijvoorbeeld een lampbolletje gesprongen en dient deze vervangen te worden? Of wilt u een nieuwe tafel? Onze zorgverleners kunnen u helpen met bestellen én met monteren.

Advies nodig

We helpen u graag!

Persoonlijke aandacht

Betrouwbaar

Professioneel

Denken vanuit mogelijkheden

ONZE ZORG

Maak hieronder een keuze uit onze zorg

THUISZORG

Gespecialiseerde thuiszorg door persoonlijke aandacht en jaren ervaring.

ACTIVITEITEN

Van gezellige spelmiddagen op locatie tot leuke uitstapjes met de bus.

VACATURES

Comfort ZW is altijd opzoek naar enthousiast personeel.

WILT U MEER INFORMATIE?

Neem dan contact met ons op!