THUISZORG

VERPLEGING

Vertrouw op de professionele zorgverleners van Comfort Zorg & Welzijn

VERPLEGING

Als zorgbehoevende kunt u vertrouwen op Comfort Zorg & Welzijn. Wij werken te allen tijde met professionals die de nodige kennis en ervaring in huis hebben om u naar wens te helpen. U kunt rekenen op een professionele zorgorganisatie rondom de klant met vast contactpersoon die de zorg coördineert en contact onderhoudt met andere betrokken partijen, zoals de huisarts en familieleden. Tevens bewaakt Comfort Zorg & Welzijn de gezondheidsontwikkelingen van de patiënt, waardoor wij tijdig kunnen anticiperen op situaties en de juiste specialist kunnen inzetten wanneer nodig.

VERPLEEGKUNDIGE WERKZAAMHEDEN VAN COMFORT ZORG & WELZIJN

We zijn inzetbaar voor alle verpleegkundige werkzaamheden. Voorbeelden van veelvoorkomende verpleegkundige taken zijn: wondzorg, zwachtelen, medicatie toedienen en bewaken, lichaamsfuncties controleren, algemene gezondheid bewaken, regie voeren na thuiskomst uit ziekenhuis of revalidatiecentrum, instructie en voorlichting bij specifieke aandoeningen zoals COPD, verlammingen, obesitas, diabetes, dementiezorg, etcetera.

WONDZORG

Wonden dienen goed te worden verzorgd. Het is belangrijk dat dit nauwkeurig en door een specialist gebeurt. Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in het verzorgen en behandelen van wonden en staan voor u klaar om uw wonden te verzorgen, zodat de kans op infecties kleiner wordt en u weer helemaal herstelt. Voorafgaand bekijken we de ernst van de wond en stellen we een conclusie hoe we de wond het best kunnen behandelen.

ZWACHTELEN

Zwachtelen is een effectieve behandeling tegen overtollig vocht (oedeem) dat zich heeft opgehoopt in de ledematen. Middels een zwachtel wordt druk uitgeoefend op het weefsel, waardoor het vocht wordt afgevoerd. Er zijn diverse zwachtelmethodes mogelijk, afhankelijk van de klacht. Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in zwachtelen en hebben ervaring met alle mogelijke zwachtelmethodes, zoals korte-rekzwachtels, lange-rekzwachtels, inelastische zwachtels, zelfklevende zwachtels en meerlaagszwachtels.

REVALIDATIE

Wanneer u zich in een bepaalde situatie verkeert waardoor u moet revalideren, dan is het vanzelfsprekend dat u wilt dat dit proces zo spoedig mogelijk verloopt. Onze verpleegkundigen staan u daarom vakkundig bij in uw revalidatieproces. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een botbreuk hebt gehad of ziek bent geweest en bepaalde handelingen niet kunt uitvoeren. We zullen doelen opstellen waar we vervolgens ons uiterste best voor gaan doen om deze te behalen, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten zoals u gewend bent.

LAATSTE LEVENSFASE

Om de patiënt zoveel mogelijk comfort te geven tijdens de laatste levensfase regelen wij alle zaken die nodig zijn voor excellente zorg van de patiënt, denk aan: tijdig zorgen voor de juiste materialen, de juiste inzet van deskundig personeel, afstemmen en coördineren van taken, protocollen inzetten of ontwikkelen, zorgplannen opstellen, instructie en voorlichting aan klanten, mantelzorgers en vrijwilligers, etcetera. Het belang van de patiënt staat bij ons altijd op nummer één.

ADVIES, INSTRUCTIE EN VOORLICHTING (AIV)

Ook voor voorlichting en advies kunt u vertrouwen op Comfort Zorg & Welzijn. Onze verpleegkundigen hebben de nodige kennis en ervaring in huis, waardoor zij u professioneel en betrouwbaar voorlichting en advies kunnen geven over bepaalde situaties die voor u van toepassing zijn. Denk hierbij aan dementie, parkinson, COPD, leefstijl en revalidatie.

DEMENTIEZORG

Dementie kan veel invloed hebben op het leven van de dementerende en de familie/omgeving. Naast dat een dementerende vaak één of meerdere mantelzorgers heeft, is het ook aan te raden een verpleegkundige in te schakelen om thuiszorg te verlenen. Als mantelzorger kan een dementerende namelijk erg veel van je vragen. Comfort Zorg & Welzijn neemt die lasten graag uit handen. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

Advies nodig

We helpen u graag!

Persoonlijke aandacht

Betrouwbaar

Professioneel

Denken vanuit mogelijkheden

ONZE ZORG

Maak hieronder een keuze uit onze zorg

THUISZORG

Gespecialiseerde thuiszorg door persoonlijke aandacht en jaren ervaring.

ACTIVITEITEN

Van gezellige spelmiddagen op locatie tot leuke uitstapjes met de bus.

VACATURES

Comfort ZW is altijd opzoek naar enthousiast personeel.

WILT U MEER INFORMATIE?

Neem dan contact met ons op!